Introducere

Vă mulțumim pentru ajutor! Participarea la acest sondaj este anonimă. Scopul acestui sondaj este de a înțelege modul de gândire a fermierilor și a studenților de la programele de studii din domeniul agronomiei, zootehniei sau al dezvoltării rurale în ceea ce privește pășunatul, pentru a crea materiale educaționale adaptate.

După câteva întrebări despre importanța temelor legate de creșterea animalelor și despre mediul dvs. social, vă vom cere părerea cu privire la barierele întâmpinate în practicarea pășunatului și la factorii care favorizează pășunatul. În final, vor exista câteva întrebări generale și opțiunea de a oferi feedback cu privire la întrebările individuale din acest sondaj. Completarea sondajului va dura aproximativ 5-10 minute.

Sondajul face parte din activitățile de cercetare și educație din cadrul proiectului european Grazing4AgroEcology. Persoana de contact pentru acest sondaj este Agnes van den Pol (a.van.den.pol@aeres.nl).

Question Title

* Sunt de acord cu următoarea declarație de confidențialitate și  îmi exprim dorința de a la acest sondaj:

Datele din acest sondaj vor fi păstrate confidențiale și anonime și sunt stocate în siguranță pe un dispozitiv protejat prin parolă. Participarea dumneavoastră este voluntară. Rezultatele vor fi publicate doar în formă agregată.

T